Landsfinalen – Raushetsaksjonen 2020

Stem på Ketil Pedersen

Sist oppdatert: 10. mar 2020 Skrevet av: mattis

 

Tekst: Jobbzone

Om Ketil vinner skal pengene gå til tiltaket «Aktiv i sentrum», som lar enda flere barn delta på aktiviteter som i utgangspunktet koster penger. Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom Grand Bodø og Østbyen barneskole, og tilbyr aktivitet til alle barn på skolens SFO.

 

Stem her:    http://www.jobzone.no/artikler/raushetsaksjonen2020

 

Ketil Pedersen har i flere tiår jobbet frivillig som loppemarkedgeneral for Grands fotballgruppe herrer. Inntektene fra loppemarkedet gjør at Grand kan tilby fotballtrening uten å måtte kreve inn så mye i kontingent, slik at sporten er åpen for alle grupper, også barn fra familier med lav betalingsevne. Hvis Ketil vinner kr 100 000 skal pengene gå til tiltaket «Aktiv i sentrum», som lar enda flere barn delta på aktiviteter som i utgangspunktet koster penger. Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom Grand Bodø og Østbyen barneskole, og tilbyr aktivitet til alle barn på skolens SFO.

 

Østbyen skole er en mottaksskole, og med dette samarbeidet vil flere barn få muligheten til å bli introdusert for en mer aktiv hverdag helt uten kostnader. Klubben stiller med instruktører som planlegger og styrer aktiviteten på skolens SFO. IK Grand Bodø ønsker å utvide aktiviteten til å gjelde flere skoler slik at mange flere barn kan nyte godt av aktiviteten.