FFO

Skoleåret 2022/2023

Sist oppdatert: 29. mar 2023 Skrevet av: mattis

 

Generell informasjon  IK Grand Bodø fortsetter fotballfritidsordningen (FFO) i skoleåret 2022/2023! Fotballaktivitet vil fortsatt være vår grunnstein. Samtidig ønsker vi å kombinere fotball med andre idretter / aktiviteter kommende skoleår. Vi vil med det tilby periodevis annen aktivitet med våre instruktører, utfra tilgjengelighet og ønsker fra våre deltakere. Vi holder hovedsakelig til i Nordlandshallen gjennom året, med mindre annen beskjed blir gitt.

Oppstart høst 2022, er mandag 22. august i uke 34. I uken før oppstart settes det opp kjørelister til de ulike skolene som blir aktuelle. Fritidsordningen følger skoleåret, og vil ha samme fridager og ferier som den kommunale kalenderen (Skolerute 2022-2023)

Tilbudet gjelder for barn 2. – 4. klasse, hvor det kan gjøres individuelle vurderinger om det er andre enn målgruppen som ønsker å delta. Det er plass til 25 deltakere per dag. Hvor det er mulig å velge en eller flere dager om ønskelig.

Mandag: Jenter og gutter, 2. – 4. klasse (Fullt)

Tirsdag: Jenter og gutter, 2. – 4. klasse (Flere ledige plasser)

Onsdag: Jenter og gutter, 2. – 4. klasse (Flere ledige plasser)

MERK! Plassen gjelder frem til skoleslutt, og det er 1 måned oppsigelsestid fra den 1. i hver måned. Faktura sendes ut den 20. hver måned og vil gjelde for kommende måned.

Ved avtale kan barna bli hentet på skolen av foresatte og fraktet til Nordlandshallen. Vi henter på skolene; Aspåsen, Østbyen, St. Eystein, Rønvik, Saltvern, Bodøsjøen, Alstad og Grønnåsen. Deltakere utenom disse skolene er selvfølgelig velkommen til å delta, men må selv komme seg til Nordlandshallen. Deltakere møter opp ved hentesonen på sin skole, hvor vår sjåfør vil ta dem i mot. Sjåførene kjører etter kjørelister og kjører ikke fra henteplass før alle på listen er kommet til bussen eller vi har fått beskjed om forfall fra foresatte. Vi bruker to stk. Toyota Proace 8 og 9-seter ved henting på skolen.
En typisk dag på FFO
1300-1400: Henting på skolene
1315-1415: Servering av mat og frukt i kantinen, samt leksehjelp og spill.
14.00-14.30: Fri aktivitet i Nordlandshallen sammen med instruktørene. De få gangene Nordlandshallen er opptatt, brukes alternative lokaler i samme område.
14.30-15.30: Organisert aktivitet
15.30-16.00: Fri aktivitet
1530-1615: Henting
Vi ber alle foresatte om å sette seg inn i vår virksomhetsplan for FFO før dere melder på barna. Dette skal sørge for at vi gjennom hele året har gode forutsetninger for å trives sammen!

Priser for skoleåret 2022 / 2023

Prisene er per måned og inkluderer et måltid og henting på skolen etter skoleslutt. Faktura sendes til deres Hoopit-bruker. Som opprettes ved innmelding (se under). Her registreres bankkort for betaling.

All kommunikasjon fra oss foregår hovedsakelig via mail eller tlf.

For spørsmål eller andre henvendelser kontakt:

Leder Grand Extra,   Atle Idsøe Hansen

tlf: 95147076,   e-post: atle@ikgrand.no

 

 

Vi bruker Hoopit som system for påmelding. Du vil ikke bli meldt inn som medlem i Idrettsklubben Grand Bodø. Om dere får en forespørsel om medlemskontingent, er denne valgfri og er bare å avslå.

Følgende påmelding på linken under:

  1. Finn «Grand Extra»
  2. Velg ønsket dag / dager for FFO
  3. Registrer dere som foresatt med kontaktinfo
  4. Deretter legger dere til deres barn som utøver
  5. Last ned Hoopit-appen og legg til bankkort.
  6. Eller bruk Hoopit Web App i nettleseren

PÅMELDING 2022 / 2023