Grand – Nardo

1 runde cup for kvinner

Sist oppdatert: 02. mai 2019 Skrevet av: mattis

 

Damelaget tar turen til Trondheim hvor de møter Nardo i 1 runde av cupen.

Kampen kan følges på Nardos facebook side eller på deres twitter konto.

Tid: 01.05.19 kl 1500
Sted: Nissekollen kunstgress

Før kampen

Du kommer deg ikke helt frem sånn helt uten Widerøe og det stemmer svært bra i dette tilfellet. Den pågående streiken hos SAS sørget for at vår seriekamp borte mot Fløya forrige fredag ble utsatt, heldigvis ingen fare for at det skal skje i morgen når damelaget starter sin reise mot drømmen om Telenor Arena og cupfinale.
Første hinder på veien er Nardo på bortebane og vi synes det er stor stas at vi skal få komme på besøk når klubben for første gang stiller med damelag i 1. runde i NM. Verken hukommelsen til undertegnede eller internett kan hjelpe meg med å finne ut om klubbene har møttes på seniornivå tidligere, så slenger ut påstanden at dette setter en ekstra morsom ramme rundt kampen.

I flytsonen

Vi har startet sesongen vår på en best mulig måte med seier i begge våre seriekamper før vi fikk ei uønsket frihelg. Det gjør at vi skal i alle fall ikke skylde på slitne ben til denne kampen, men når vi har startet sesongen slik vi har gjort så ønsker vi bare å spille ny kamp så raskt som overhodet mulig. Nå er det endelig tid for kamp igjen og vi blir absolutt ikke å ta lett på vår motstander som spiller en divisjon lavere enn oss. Vi har vår generalprøve mot Innstranda friskt i minne hvor vi vinner 2-1, er det beste laget og vinner fullt fortjent, men den kampen viser at vi ikke er bedre enn at vi må være påslått fra første stund. Det skal være forskjell på lagene som møtes på Nissekollen i morgen og vi ønsker å reise tilbake til Bodø i morgen med en god opplevelse, et godt resultat og avansement til neste runde i NM. Vi kommer garantert ikke til å få noe gratis når Nardo inviterer til cupfest og da må vi være villige til å legge i banken det som kreves for at vi skal nå våre mål for kampen.

Tøff sesongåpning for vertskapet

Nardo har fått en tøff start på årets sesong i 2. divisjon avd. 6 når de har tapt begge sine kamper. Nå skal det nevnes at de nok har møtt to sterke lag til nå, Hødd og Kil/Hemne. På laget som møter oss i morgen er det nok stor sannsynlighet at vi finner en kjenning fra Bossmo & Ytteren, Karoline Waage som har startet begge seriekampene.

Fakta før kamp

Vi kan som nevnt ikke finne at lagene har møttes tidligere på seniornivå .

Form siste kamper

Nardo står med 0-0-2 på sine kamper nå i år.
Nardo – Kil/Hemne 0-2
Hødd-Nardo3-2

IK Grand Bodø står med 2-0-0 på sine kamper nå i år.
Åsane – IK Grand Bodø 1-3
IK Grand Bodø – Medkila 1-0

Øvrig statistikk

Nardo hadde på hjemmebane i fjor 3-1-5 og 11-19 i målforskjell. Laget ble nummer 9 i 2. divisjon avdeling 6.
Lagets toppscorer i år er Marie Moan som står med 2 mål.

IK Grand Bodø hadde i fjor på bortebane 0-2-9 og en målforskjell på 10-34 i Toppserien.
Toppscorer i år er Ingeborg Nordheim med 2 mål.

Nardo inviterer til cupfest og vi håper mange møter opp og støtter hjemmelaget og vi håper like mye at alle utflytta Bodø-væringer og øvrige fans møter opp og støtter om både festen og oss!

HEIA GRAND

Christian