– Har hatt en fantastisk tid i Grand!

Sist oppdatert: 02. mar 2021 Skrevet av: terje

 

I dag hadde Mattis Andreassen (41 år) sin siste arbeidsdag i Grand, etter å ha vært ansatt i klubben siden sommeren 2018.

Hvorfor slutter du i Grand?
– Det er en tid for alt, og jeg slutter fordi jeg føler at tiden er inne for å gjøre noe nytt. Sett i lys av pandemi-situasjonen vi er inne i nå passer det greit siden det er få arrangementer for tiden.

Hvilke arbeidsoppgaver har du hatt i klubben?
– Mine hovedoppgaver har vært generell administrasjon, medlemsregister og fakturering etc. I tillegg er jeg arrangementsansvarlig i klubben. Dette innebærer turneringer, damelagets hjemmekamper og det administrative rundt våre extra tiltak. Etter hvert som tiden har gått har oppgaver kommet og gått.
Jeg har også ansvaret for vår hjemmeside www.grandbodo.no, og nyhetsvarsling i sosiale media.

Hvor går ferden videre nå?
– Min nye arbeidsgiver er Elektro Bodø A/S, der skal jeg over i en prosjektlederstilling. Her får jeg brukt mine tidligere jobberfaringer og min kompetanse som jeg har med meg både fra Grand og tidligere prosjektstillinger jeg har hatt.

Hvordan har tiden i Grand vært?
– Tiden her i klubben har vært helt fantastisk, det har vært en lærerik tid med gode kollegaer. Jeg har sett på tiden her som noe bare noen få er så heldig og få oppleve. Det å jobbe med og i idretten er  utrolig givende. Så det føles litt vemodig å pakke sekken her for siste gang, men som far til en spiller i klubben vil jeg bli med videre som frivillig, og dere kommer nok å se meg på våre turneringer fremover.

Vi takker Mattis for en god jobb i klubben, og ønsker han lykke til i ny jobb!

Terje