– Imponert over damespillerne.

Sist oppdatert: 20. jul 2021 Skrevet av: terje

 

Damelagets hovedtrener Cato Hansen er imponert over hvordan spillerne har stått på og vært ivrige i den lange tiden uten kamper og normale treninger.

– Laget er faktisk i sin femte oppkjøringsperiode nå, etter at vi gang på gang har trodd at det skulle bli lov til å trene og spille kamper som tidligere år, forteller Cato.

– Spillerne har hele tiden vært disiplinerte, og har jobbet hardt og seriøst. Våre testresultater viser også at det fysiske nivået på spillerne er på plass. Vi har hatt fire felles fotballøkter hver uke, og i tillegg har det vært mange fysiske økter.

Damelaget har hatt en sommerferie på tre uker nå, men i morgen møtes spillerne igjen til trening foran en forhåpentligvis normal høstsesong hvor laget skal spille i 2.divisjon.

– Spillerstallen er bra i år, og de eldste og etablerte spillerne er fortsatt med på laget. I tillegg så har det kommet noen unge spennende talenter inn på laget. Vi har også trent mye sammen med de yngre jentene fra rekruttlaget slik at de har fått noen veldig gode treningsøkter, sier Cato.

– Om ca en uke drar hele laget på treningsleir til Lofoten hvor det skal være treninger, mye sosialt, vi skal ha fotballskole i Svolvær og vi skal spille treningskamp mot 1.divisjonslaget Medkila. Det er viktig å få spilt mot gode lag slik at vi har en referanse på hvordan nivået er i 1.divisjon.

Onsdag 4.august starter høstsesongen for damelaget med hjemmekamp i cupen mot Bossmo & Ytteren fra Mo i Rana. Hvis det blir seier i denne kampen så er det ny cuprunde allerede 11.august. Seriekampene starter lørdag 14.august mot Brønnøysund i Nordlandshallen, og Grand har kamper 28/8 (H) Sandnessjøen, 4/9 (B) Halsøy, 11/9 (B) Grand 2, 25/9 (H) Bossmo og 2/10 (B) mot Innstranda/Hunstad.

Vi ønsker Cato Hansen og resten av damelaget lykke til med høstsesongen.