Raus ildsjel funnet – Ketil Pedersen

Sist oppdatert: 21. feb 2020 Skrevet av: mattis

 

Raus ildsjel funnet (Pressemelding fra Jobzone)

Jobzone Bodø fikk inn mange gode tips om lokal ildsjel som fortjener påskjønning.
Årets vinner ble overrasket i går på Grand sitt loppemarked der han fikk utdelt både pris blomster og kake.
Det er ikke tilfeldig at det var på loppemarkedet at dette foregikk onsdag kveld. Vinneren, Ketil Pedersen har i flere tiår jobbet frivillig med ansvar for loppemarkedet, i tillegg til andre verv han har hatt opp igjennom årene.

Det er ikke få timer Ketil har brukt hver eneste uke med å administrere loppemarkedet som betyr så mye for Grand. Inntektene herifra gjør at Grand kan tilby fotballtrening uten å måtte kreve inn så mye i kontingent. Det igjen betyr integrering i praksis.

Ketil er en fantastisk JA-PERSON som stiller opp for klubben og sørger for å holde hjulene i gang. Det er ikke uten grunn at flere hadde foreslått nettopp Ketil til denne prisen.

«Vi er glad for å kunne gi en mann som Ketil Pedersen prisen og fortjent påskjønnelse, i form av både heder og ære, samt kr. 10.000 som han kan bruke på seg selv» sier Tove Nymo, daglig leder i Jobzone Bodø.

«Når landsavstemningen starter 10. mars, kan Ketil Pedersen vinne kr. 100.000 til et lokalt prosjekt. Dette er ikke bestemt ennå, men det er vel ikke usannsynlig at Grand Bodø blir tilgodesett her. Da kan hele Bodø bli med å stemme frem det lokale prosjektet» forteller Tove Nymo videre.

Løfter fram gode prosjekter
Siden 2004 har Jobzone hvert år gjennomført en aksjon hvor de har lett etter hverdagshelter: – I denne perioden har vi funnet fram til flere hundre personer som kombinerer sitt unike engasjement med et varmt hjerte, forteller markedsdirektør Jan-Håvard Graarud i Jobzone Norge AS. – Vi er stolte over de prisvinnerne vi har funnet fram til, og når de lokale prisvinnerne er kåret, løfter vi fram de mange humanitære prosjektene i en landsomfattende avstemningskonkurranse på våre nettsider. Landsvinneren får kr. 100 000 til sitt prosjekt.