Slaget om Nord-Norge

Sist oppdatert: 12. jun 2023 Skrevet av: erlend

 

I anledning får hjemmekamp mot TIL2020 fredag 16.juni har vi fått tatt en prat med hovedtrener Cato, kaptein Cecilie og tidligere TIL2020-spiller Gabrielle!

 

Hva tenker dere om fredagens kamp?

  • Slaget om Nord-Norge er og kommer alltid til å være en stor greie. Det kommer til å bli en sykt morsom kamp, hvor vi tar med oss selvtillit etter helgens kamp og skal gi alt vi har for å svekke TIL2020, sier kapteinen. TIL2020 har vært ganske suverene frem til nå, men det at de har tapt de to siste bortekampene viser at det er fullt mulig å slå dem. Det kommer nok til å bli en jevnspilt kamp, hvor begge lag ønsker å spille ball. Det kommer til å bli tøft og vi må jobbe sammen i over 90 minutter.
  • Det er noe å ta med seg at de har vært på to borteturer uten å ta poeng, samtidig vet vi at kampene mellom Grand Bodø og TIL2020 alltid lever sitt eget liv. TIL2020 har likevel et sterkt lag, og de er nok veldig sugne på å komme til Bodø å ta med seg tre poeng hjem, sier Cato.
  • Jeg tror vi møter et revansjelysten lag, ettersom de tapte mot AAFK, legger Gabrielle til.

 

Etter en sterk opphenting forrige kamp, hvilken inngang har laget deres til denne kampen?

  • Det var en veldig god opplevelse å snu kampen forrige runde, som var viktig for jentene. Uka handler nå om å forberede seg så godt nok inn mot kamp for å gjøre kampen til en dårlig opplevelse for TIL2020. Det handler om å glede seg til å spille gode kamper mot gode lag – vi har gode jenter som får testet sitt potensial mot de beste lagene, bedre blir det ikke. TIL2020 kommer nok som en klar favoritt, men vi skal gjøre det vi kan for å gi de en skikkelig kamp, sier Cato.
  • Styrken til laget er at vi er hardtarbeidende og gode på overganger. Vi har mange spillere med gode individuelle ferdigheter, så det gjelder å spille hverandre gode for å utnytte disse legger Gabrielle til. Vi forventer at vi klarer å bygge på det gode fra helgens seier og peise på! Jeg håper vi har fått bygd litt selvtillit, og at vi har troen. TIL2020 er et godt lag, men i 1. divisjon har det gang på gang vist seg at alle kan slå alle.

 

Det jobbes i, og rundt for å skape mye liv til denne kampen – hva håper dere på?

  • Det hadde vært kult om vi hadde klart å sette publikumsrekord for året i denne kampen og vi gleder oss til å vise alle at vi er et godt fotballag med gode kvaliteter, sier Cecilie.

 

Vi ønsker at nettopp DU tar turen til Nordlandshallen fredag 16.juni klokken 18.00.

 

Facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/204897702498857

TicketCo og billetter: https://grandbodo.ticketco.events/no/nb/e/grand_bodoe__til2020__1div_kvinner