FFO

Sist oppdatert: 23. aug 2023 Skrevet av: mattis

 

Fotballfritidsordning

IK Grand Bodø fortsetter fotballfritidsordningen (FFO) i skoleåret 2023/2024! Fotballaktivitet vil fortsatt være vår grunnstein. Samtidig ønsker vi å kombinere fotball med andre idretter/aktiviteter kommende skoleår. Vi vil med det tilby periodevis annen aktivitet med våre instruktører, utfra tilgjengelighet og ønsker fra våre deltakere. Vi holder hovedsakelig til i Nordlandshallen gjennom året, med mindre annen beskjed blir gitt.

Oppstart høsten 2023, er mandag 21. August. I uken før oppstart settes det opp kjørelister til de ulike skolene som blir aktuelle. Fritidsordningen følger skoleåret, og vil ha samme fridager og ferier som den kommunale kalenderen.

Tilbudet gjelder for barn i 2. – 4. klasse, hvor det kan gjøres individuelle vurderinger om det er andre enn målgruppen som ønsker å delta.

Det er plass til 25 deltakere per dag. Hvor det er mulig å velge en eller flere dager om ønskelig.

Mandag: Jenter og gutter, 2. – 4. klasse (Fullt)

Tirsdag: Jenter og gutter, 2. – 4. klasse (Fullt)

Onsdag: Jenter og gutter, 2. – 4. klasse (Fullt)

Selv om det er fullt kan det gjøres en vurdering om å ta inn flere deltakere, så lenge det passer med nåværende henteliste. Ta kontakt med FFO-leder (se under)

Det er også mulig å sette seg opp på venteliste.

 

MERK! Plassen gjelder frem til skoleslutt, og det er 1 måned oppsigelsestid fra den 1. i hver måned. Faktura sendes ut den 20. hver måned og vil gjelde for kommende måned.

 

Vi har tilgjengelig to stk Toyota Proace 8 og 9-seter og kan hente barna på følgende skoler; Aspåsen, Østbyen, St. Eystein, Rønvik, Saltvern, Bodøsjøen, Alstad og Grønnåsen. Deltakere utenom disse skolene er selvfølgelig velkommen til å delta, men må selv komme seg til Nordlandshallen. Deltakere møter opp ved hentesonen på sin skole, hvor vår sjåfør vil ta dem i mot. Sjåførene kjører etter kjørelister og kjører ikke fra henteplass før alle på listen er kommet til bussen eller vi har fått beskjed om forfall fra foresatte. Derfor er det viktig å gi beskjed i god tid, om det er dager man ikke skal delta. Ønsker dere å kjøre barna selv til Nordlandshallen er selvfølgelig dette også mulig.
En typisk dag på FFO:
13.00-14.00: Henting på skolene
13.15-14.30: Servering av mat og frukt i kantinen, samt leksehjelp og spill.
13.15-14.30: Fri aktivitet i Nordlandshallen sammen med instruktørene. De få gangene Nordlandshallen er opptatt, brukes alternative lokaler i samme område.
14.30-15.30: Organisert aktivitet
15.30-16.00: Fri aktivitet
15.30-16.15: Henting
FFO avslutter 16.15 hver dag.

Priser for skoleåret 2023 / 2024

Prisene er per måned og inkluderer et måltid og henting på skolen etter skoleslutt. Faktura sendes til deres Hoopit-bruker. Som opprettes ved innmelding (se under). Her registreres bankkort for betaling. Månedsprisen vil være lik hver måned, uavhengig om noen dager bortfaller pga ferier eller «røde dager».

Vi bruker Hoopit som system for påmelding. Du vil ikke bli meldt inn som medlem i Idrettsklubben Grand Bodø. Om dere får en forespørsel om medlemskontingent, er denne valgfri og er bare å avslå.

Følgende påmelding på linken under:

  1. Finn «FFO 2023/2024»
  2. Velg ønsket dag / dager for FFO
  3. Registrer dere som foresatt med kontaktinfo
  4. Deretter legger dere til deres barn som utøver
  5. Last ned Hoopit-appen og legg til bankkort.
  6. Eller bruk Hoopit Web App i nettleseren

PÅMELDING 2023/2024

 

For spørsmål eller andre henvendelser kontakt:

Leder Grand Extra, Atle Idsøe Hansen

Tlf: 95147076,

E-post: atle@ikgrand.no