Atles erstatter er klar!

June Halvorsen blir ny leder for Grand Extra

Sist oppdatert: 25. mar 2024 Skrevet av: Admin

 

Det er svært gledelig å kunne meddele at Atles erstatter som leder for Grand Extra er klar.

June Halvorsen, som opprinnelig kommer fra Røkland er 28 år gammel – og nå klar for en jobb i Grand Bodø. June, som tidligere har vært spiller for Grand Bodø, er blant annet utdannet kroppsøvingslærer samt en mastergrad i tilpasset opplæring. June har de siste årene jobben som baseleder på Grindbakken Aktivitetsskole, og drar med seg mange gode erfaringer inn i jobben hos oss.

 

Selv sier June følgende om det å skulle jobbe i Grand Bodø:

«Jeg vil gjerne takke for at jeg får denne fantastiske muligheten til å bli en del av Grand teamet. Det var ei venninne som tipset meg om denne stillingen. Jeg leste gjennom den, og jobben virket som en perfekt match, så jeg måtte bare søke. Å få tilbud om jobben og kunne si ja føles veldig riktig og jeg ser virkelig frem til å starte en ny og spennende hverdag.

Familien min har ventet lenge på at jeg skulle komme nordover igjen, etter å ha tilbrakt flere år sørpå for studier og jobb, samt. vært på reiser i den store verden. Nå er tiden endelig inne for å vende tilbake til Bodø by. Det er ekstra givende å kunne bli involvert i prosjektene og bidra til utviklingen som skjer i Grand, spesielt med tanke på at jeg selv har vært tidligere spiller i klubben. IK Grand Bodø var en stor del av ungdomstiden min, så jeg gleder meg enormt til å videreføre den samme idrettsgleden til dagens barn og ungdom.»

 

Også daglig leder Erlend er fornøyd med den nye signeringen:

«Jeg skjønte ganske tidlig at June var en person som passet svært godt inn i det vi så etter når vi skulle ansette en erstatter for Atle. Etter å ha lest CV-en kunne de fleste punkter vi så etter hakes av, og etter intervju var det egentlig ingen tvil. Vi er veldig glade for at June blir med i teamet vårt – og vi ser frem til tiden som kommer.»

 

June starter opp i jobben 13.mai, og får en liten periode med overlapping med Atle før han reiser sørover: