Dommersamling

Første dommersamling på mange år

Sist oppdatert: 29. mai 2024 Skrevet av: Admin

 

Grand Bodø hadde onsdag 17.april sin første dommersamling på mange, mange år.

Klubben har mange dommere, og onsdag var det flere av dem som møttes til en samling. Først presenterte Daglig Leder Erlend Asbøl litt om samlingen og hva vi ønsket å få ut av det. Deretter tok Børge Einvik fra NFF Nordland over og pratet om FIKS, rapportering og grønt kort for sesongen 2024. Erlend tok det så videre med en liten runde om klubbens strategiplan, ny visjon og nye verdier – og hva dette skal bety for oss i praksis. Vi gikk så gjennom rutiner for kommunikasjon, utstyr med mer før Tor Kvig Andreassen avsluttet med å fortelle om veileder-rollen i NFF Nordland, og delte egne erfaringer fra sin tid som dommer. Rolf og Peppes Pizza stilte opp med pizza til dommerne – tusen takk!

Som en del av den nye strategiplanen som ble vedtatt på årsmøtet i år, er dommere et større satsingsområde for klubben. Vi skal blant annet jobbe for økt rekruttering, øke kompetanse, forbedre kommunikasjonsplattform og forbedre dommermiljøet i klubben vår – og den jobben er vi godt i gang med!

Vi takker for et fint møte denne gangen, og ser frem neste gang.

Hvis du ønsker å se mer om strategiplanen – sjekk denne linken her: https://grandbodo.no/nyheter/strategiplan-grand-bodo/