Grand – Snøgg

5 serierunde 1 div kvinner

Sist oppdatert: 28. mai 2019 Skrevet av: mattis

 

På søndag klokken 1300 tar vi i mot Snøgg fra Notodden. Begge lag stiller til tap i siste kamp, dog er det litt mer kritisk for våre gjester som har til gode å vinne en seriekamp i år.
For vår del ble vi kastet brutalt ned på jorda igjen forrige helg i bortekampen mot Byåsen. Vi dro til Trondheim for andre gang på 4 dager, friskt i minne var seier i cupen(8-1) over Nardo i cupen og at vi stod med 6 av 6 poeng på våre første to seriekamper. Byåsen borte er tøft og dessverre for oss ble det for tøft denne gangen. Heldigvis er vi såvidt bare kommet i gang med årets serie og det kommer nye muligheter på løpende bånd. Nå er det to hjemmekamper på rappen som gjelder, først når vi tar i mot Snøgg på søndag og på onsdag møter vi Innstranda i cupen.

For Snøgg er verken Bodø eller Innstranda noe ukjent. Så sent som i november i fjor møttes de to lagene i kvalik til 1. divisjon på Mørkvedlia hvor gjestene sikret opprykket med 2-1 seier.

Jevn serie

Som alltid er det nokså vanskelig å spå utfallet av 1. divisjon. Før hver sesong er det mange lag som kan stikke av med 1. plass og like mange lag som er aktuell for nedrykk. Serieinnledningen til nå har i alle fall ikke gitt noen klare tegn på at noen lag vil skille seg ut i toppen. Når alle lag har spilt 4 kamper, bortsett fra oss og Fløya, er det ØHIL som leder med sine 9 poeng, Hønefoss er en overraskelse med sine 8, Byåsen og Medkila har 7 poeng, mens vi sammen med 3 andre lag står med 6 poeng. Selv om vi før denne kampen kun ligger 3 poeng unna førsteplass, så ligger vi bare 1 poeng unna direkte nedrykk. Helt i bunn finner vi Nanset og søndagens motstander, Snøgg som begge står med 0 poeng og da 6 poeng opp til sikker plass.

Fakta før kamp

Vi kan ikke finne at lagene har møttes på seniornivå tidligere.

Form

IK Grand Bodø står 3-0-1 og 13-5 i målforskjell på årets kamper til nå(NM inkludert). Lagets 3 siste kamper:
Grand Bodø – Medkila 1-0
Nardo – Grand Bodø 1-8(1. runde NM)
Byåsen – Grand Bodø 3-1

På hjemmebane i år står laget med 1-0-0 og 1-0 i målforskjell.

Snøgg står med 0-0-5 og 5-15 i målforskjell på årets kamper til nå(NM inkludert). Lagets 3 siste kamper:
ØHIL – Snøgg 3-0
Amazon Grimstad – Snøgg 5-2(1. runde NM)
Snøgg – Medkila 1-2

På bortebane i år står laget med 0-0-2 og 1-6 i målforskjell.

Vi håper mange tar turen til Nordlandshallen denne søndagen. Vi satser alltid på å gi våre tilskuere god underholdning på banen og lover kiosker med både noe godt å spise og drikke.

Heia Grand!

Christian